Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Werken bij Wim Blom


Vacature (1)

Voor het bezorgen van brood en banket bij onze afnemers en filialen zijn wij op zoek naar een chauffeur, die voor ongeveer 20 uur per week beschikbaar is. De werktijden zullen veelal tussen 4.00-8.00 uur plaatsvinden. De taken binnen deze functie zijn: het laden van de bus in onze bakkerij in Hasselt, waarbij de klanten op volgorde van route gezet worden. Het zijn voornamelijk vaste routes met vaste klanten waarbij u de producten afleverd. Bij terugkomst dienen de meeterug genomen kratten gelost te worden, en wordt de bus netjes achtergelaten. 

Bij interesse in deze functie kunt u mailen naar kevin@wimblom.nl of bellen naar 038-4771599

Vacature (2)

Voor een filiaal in Zwolle zijn we op zoek naar een man/vrouw, die 3-4 ochtenden in de week kan helpen bij het opstarten van de winkel. De werkzaamheden bestaan uit; het vullen van de winkel met de binnengekomen verse producten, afbakken van het kleinbrood, inpakwerk en enkele schoonmaak- en opruimwerkzaamheden. De werktijden zullen zo tussen 7.15-10.00uur zijn. 

Bij interesse in deze functie kunt u mailen naar annelie@wimblom.nl

 

Wanneer er geen vacature voor u bij zit, bent u vrij om ons een open sollicitatie te zenden. Wij zullen dan contact opnemen wanneer er een functie vrij komt. U kunt het sturen naar annelie@wimblom.nl